Ingrediente
	            
	                
1 kg carne amestec ( vita si porc); 
750 g cartofi; 
2 rosii; 
3 cepe de marime medie; 
ulei; 
sare; 
piper; 
marar si patrunjel; 
	            
	                    	            Instructiuni
	            
	                
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert intregi; 
Ceapa se curata, se caleste in putin ulei; 
Peste ceapa calita, se pune carnea si se lasa pe foc, amestecand continuu, pana se schimba putin culoarea; 
Cand cartofii sunt aproape fierti, se taie rondele;
Se pune un strat de cartofi, intr-o tava inalta tapetata cu putin ulei; 
Peste acesta, se aseaza toata carnea amestecata cu patrunjel si marar, apoi un alt strat de cartofi; 
Rosiile se curata, se adauga in blender cu putin zahar, sare si alte mirodenii, dupa gust;
Sosul de rosii se toarna peste compozitie;
Se pune in cuptorul incins in prealabil, la o temperatura de 140-160 de grade;
Se tine la cuptor circa o ora, o ora jumatate;
	            
	                    	            Alte informatii
	            
	            	
	Servire:
	- 
		Se serveste cald salata sau muraturi.
 
                                 
    
Comentarii