Ingrediente
- 100 g albus( 3 oua)
- 130 g indulcitor green sugar Premium
- 1 plic green sugar cu aroma de Vanilie Bourbon
- Zeama de lamaie sau otet( câteva picături)
- O lingurița rasa făina konjak
- Un praf de sare
- Un mar, scortisoara și indulcitor, după gust.
- Branza degresată
Instructiuni
- Albușurile se bat spuma cu un praf de dare.Adăugăm zaharul și mixam pana obținem o bezea, punem otet și la final konjakul, mixând in continuare.
- Bezeau am pus-o in posh cu dui stea și am format 6 minipavlove, direct pe hârtia de copt, in tava.
- Am încălzit cuptorul la 165 grade, iar când am pus tava in cuptor, am redus focul la 125 grade, cu încălzire doar jos.
- Le-am copt circa 30 minute, pana s-a întărit bezeaua, am închis focul și le-am lăsat in cuptorul cu usa intredeschisa, pana s-au răcit complet.
- Pentru umplut am folosit branza cremoasă 0,2%( neindulcita, caci bezeaua este destul de dulce) și un mar tăiat cubulete, stropite cu zeama de lamaie, un pic de apa și fierte, pana s-au inmuiat. La final am adăugat scortisoara și foarte puțin indulcitor.
- In dieta se consuma din croaziera, dar dacă folosim dulceața de goji, se poate consuma din atac.
Comentarii