Albușurile se bat spuma cu un praf de dare.Adăugăm zaharul și mixam pana obținem o bezea, punem otet și la final konjakul, mixând in continuare.
Bezeau am pus-o in posh cu dui stea și am format 6 minipavlove, direct pe hârtia de copt, in tava.
Am încălzit cuptorul la 165 grade, iar când am pus tava in cuptor, am redus focul la 125 grade, cu încălzire doar jos.
Le-am copt circa 30 minute, pana s-a întărit bezeaua, am închis focul și le-am lăsat in cuptorul cu usa intredeschisa, pana s-au răcit complet.
Pentru umplut am folosit branza cremoasă 0,2%( neindulcita, caci bezeaua este destul de dulce) și un mar tăiat cubulete, stropite cu zeama de lamaie, un pic de apa și fierte, pana s-au inmuiat. La final am adăugat scortisoara și foarte puțin indulcitor.
In dieta se consuma din croaziera, dar dacă folosim dulceața de goji, se poate consuma din atac.
Comentarii