Ingrediente

  • 100 g albus( 3 oua)
  • 130 g indulcitor green sugar Premium
  • 1 plic green sugar cu aroma de Vanilie Bourbon
  • Zeama de lamaie sau otet( câteva picături)
  • O lingurița rasa făina konjak
  • Un praf de sare
  • Un mar, scortisoara și indulcitor, după gust.
  • Branza degresată

Instructiuni

  • Albușurile se bat spuma cu un praf de dare.Adăugăm zaharul și mixam pana obținem o bezea, punem otet și la final konjakul, mixând in continuare.
  • Bezeau am pus-o in posh cu dui stea și am format 6 minipavlove, direct pe hârtia de copt, in tava.
  • Am încălzit cuptorul la 165 grade, iar când am pus tava in cuptor, am redus focul la 125 grade, cu încălzire doar jos.
  • Le-am copt circa 30 minute, pana s-a întărit bezeaua, am închis focul și le-am lăsat in cuptorul cu usa intredeschisa, pana s-au răcit complet.
  • Pentru umplut am folosit branza cremoasă 0,2%( neindulcita, caci bezeaua este destul de dulce) și un mar tăiat cubulete, stropite cu zeama de lamaie, un pic de apa și fierte, pana s-au inmuiat. La final am adăugat scortisoara și foarte puțin indulcitor.
  • In dieta se consuma din croaziera, dar dacă folosim dulceața de goji, se poate consuma din atac.