Ingrediente
- 2 oua
- 35 g proteina de soia
- 20 g lapte praf degresat
- 15 g cacao degresată
- 30 g indulcitor
- 1 praf sare
Crema
- 200 g branza degresată
- 1 lingurița cacao degresate
- Indulcitor și arome după gust
Glazura
- 3 lingurițe lapte praf degresat
- 1/2 lingurița cacao degresată
- 1 lingurița lapte
Instructiuni
Pentru fursecuri
- Ouale cu praful de sare și indulcitorul se mixează, pana se topește zaharul și devin cremoase.
- Laptele praf, proteina și cacaua se cern și se adauga peste crema de ou, amestecand cu o spatula.
- Compozitia se pune in posh cu dui rotund de 1 cm și formam fursecurile pe hârtie de copt.Vârfurile le aplatizam cu degetul umezit cu apa.
- Se coc 10 minute la foc mediu spre mic.
- Se lasă la răcit pe hârtie, după care formam perechi pentru a le umple.
Crema
- Amestecam toate ingredientele foarte bine( cacaua se cerne).Adăugăm indulcitor și arome( eu am folosit esența de rom și ciocolata)
Glazura
- Amestecam bine ingredientele, eventual se mai adauga câteva picături de lapte lichid, sa formam o pasta de consistenta smântânii.Se aseaza intr-o punga, o găurit cu o scobitoare și formam linii peste fursecurile umplute.
- Se lasă la temperatura camerei 2-3 ore,sa absoarbă fursecurile din umiditatea cremei.
In dieta Dukan se pot consuma din faza atac, dacă se folosește cacao degresată.
Comentarii