Ingrediente

  • 2 oua
  • 35 g proteina de soia
  • 20 g lapte praf degresat
  • 15 g cacao degresată
  • 30 g indulcitor
  • 1 praf sare

Crema

  • 200 g branza degresată
  • 1 lingurița cacao degresate
  • Indulcitor și arome după gust

Glazura

  • 3 lingurițe lapte praf degresat
  • 1/2 lingurița cacao degresată
  • 1 lingurița lapte

Instructiuni

Pentru fursecuri

  • Ouale cu praful de sare și indulcitorul se mixează, pana se topește zaharul și devin cremoase.
  • Laptele praf, proteina și cacaua se cern și se adauga peste crema de ou, amestecand cu o spatula.
  • Compozitia se pune in posh cu dui rotund de 1 cm și formam fursecurile pe hârtie de copt.Vârfurile le aplatizam cu degetul umezit cu apa.
  • Se coc 10 minute la foc mediu spre mic.
  • Se lasă la răcit pe hârtie, după care formam perechi pentru a le umple.

Crema

  • Amestecam toate ingredientele foarte bine( cacaua se cerne).Adăugăm indulcitor și arome( eu am folosit esența de rom și ciocolata)

Glazura

  • Amestecam bine ingredientele, eventual se mai adauga câteva picături de lapte lichid, sa formam o pasta de consistenta smântânii.Se aseaza intr-o punga, o găurit cu o scobitoare și formam linii peste fursecurile umplute.
  • Se lasă la temperatura camerei 2-3 ore,sa absoarbă fursecurile din umiditatea cremei.
    In dieta Dukan se pot consuma din faza atac, dacă se folosește cacao degresată.