Ingrediente

Crema de cașcaval

  • 200 ml lapte
  • 150 g cașcaval Dukan
  • 1 lingurița rasa făina konjak

Instructiuni

  • Fierbem la foc mic 7-8 minute laptele și cașcavalul tăiat bucăți.
  • Vom obtine un lapte cu o consistenta mai grosuta.
  • Se da la rece.
  • Când s-a răcit bine, se mixează cu blenderul vertical.Adăugăm făina konjak și continuam sa mixam 1-2 minute, sa se dizolve bine konjakul, sa nu facă cocoloașe.
  • Lasam câteva minute, sa aibe timp, sa-și facă treaba făina de konjak, după care mixam câteva momente.
  • Se poate adauga făina mai multă, sau mai putina, in funcție de consistenta cremei pe care ne-o dorim.

 

Alte informatii

Dacă dam crema la frigider peste noapte, a doua zi va avea consistenta brânzei topite, iar crema se poate consuma din croaziera.