Ingrediente
Crema de cașcaval
- 200 ml lapte
- 150 g cașcaval Dukan
- 1 lingurița rasa făina konjak
Instructiuni
- Fierbem la foc mic 7-8 minute laptele și cașcavalul tăiat bucăți.
- Vom obtine un lapte cu o consistenta mai grosuta.
- Se da la rece.
- Când s-a răcit bine, se mixează cu blenderul vertical.Adăugăm făina konjak și continuam sa mixam 1-2 minute, sa se dizolve bine konjakul, sa nu facă cocoloașe.
- Lasam câteva minute, sa aibe timp, sa-și facă treaba făina de konjak, după care mixam câteva momente.
- Se poate adauga făina mai multă, sau mai putina, in funcție de consistenta cremei pe care ne-o dorim.
Alte informatii
Dacă dam crema la frigider peste noapte, a doua zi va avea consistenta brânzei topite, iar crema se poate consuma din croaziera.
Comentarii