Ingrediente

  • 400 gr. foietaj;
  • 250 gr. branza dulce;
  • 150 gr. branza sarata;
  • 100 gr.masline feliate;
  • 100 gr. cascaval ras;
  • 1 ou;
  • 3-4 linguri de smantana;
  • sare, piper;
  • boia dulce;
  • verdeata;

Instructiuni

  • Toate ingredientele se amesteca.
  • Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm.
  • Se incorporeaza si vor lega compozitia.
  • Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
  • Se aduga la urma si verdeata tocata marunt.
  • Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.
  • Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri.
  • Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte.
  • Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute.
  • Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.