Ingrediente
- 400 gr. foietaj;
- 250 gr. branza dulce;
- 150 gr. branza sarata;
- 100 gr.masline feliate;
- 100 gr. cascaval ras;
- 1 ou;
- 3-4 linguri de smantana;
- sare, piper;
- boia dulce;
- verdeata;
Instructiuni
- Toate ingredientele se amesteca.
- Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm.
- Se incorporeaza si vor lega compozitia.
- Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
- Se aduga la urma si verdeata tocata marunt.
- Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.
- Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri.
- Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte.
- Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute.
- Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
Comentarii