Ingrediente
- 200 g ciuperci
- 100 g spanac
- 2 linguri ulei masline
- 50 ml lapte semidegresat
- 250-300 ml smantana, sau iaurt , kefir, lapte batut cu 2% grăsime pentru o mâncare mai dietetica
- 1 lingura rasa amidoPătrunjel verde tocat
- Parmezan sau cașcaval Dukan
- Sare și piper
Instructiuni
- In ulei se soteaza ciupercile, la foc mare, pentru 7-8 minute, se adauga spanacul curățat, spalat și se lasă la foc pana se înmoaie.
- In lapte se dizolva amidonul , se amesteca împreuna cu smantana, sau iaurt și se toarnă peste ciuperci.
- Se lasă la fiert ,pana sosul se ingroasa, se presara deasupra pătrunjel și parmezan, sau cașcaval .
- Dacă sosul este prea gros, se adauga puțin lapte, pana obținem consistenta dorita.
Comentarii