Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 g indulcitor
  • 100 g lapte batut 2% grăsime
  • 30 g ketoMix Universal
  • 5 g praf de copt
  • 1 lingurița cu vârf cacao degresată
  • Esența vanilie și rom
  • 1 praf de sare

 

Instructiuni

 

  • Albușurile se bat spuma cu un praf de sare.
  • Gălbenușurile, esența de vanilie și indulcitorul se mixează , pana se albesc și cresc in volum.Adăugăm iaurtul peste gălbenușuri, apoi făina amestecată cu praful de copt, folosind tot mixerul.
  • La final adăugăm albușurile spuma, amestecand cu o spatula.
  • In tava 10/20 așezăm hârtie de copt, turnam compozitia, lăsând 2-3 linguri in care punem cacao ,esența de rom și o turnam deasupra.Cu coada lingurii amestecam cele doua compoziții.
  • Se coace in cuptorul preîncălzit la 175 grade( eu am folosit doar încălzirea de jos),circa 30-40 minute, pana trece testul scobitorii.