Ingrediente
- 1 pulpa pui dezosată, fără piele
- 1/2 piept piept pui
- 2-3 ardei kapia copți
- 100 ml lapte semidegresat
- 2 lingurițe amidon de porumb
- 150 ml lapte batut 2% grăsime
- Sare, piper
Instructiuni
Cantitatile sunt estimative, in funcție de consistenta sosului dorit, se poate adauga mai mult amidon, sau mai mult iaurt.
- Carnea se gătește in tigaia grill, după care se îndepărtează oasele și se taie cubulete.
- Ardeii se coc, se curată de pielița ,seminte și se rupe fasii.
- In laptele rece dizolvăm amidonul.
- Intr-un vas punem bucatile de carne și ardei.Turnam peste acestea amestecul de lapte și amidon.
- Se fierbe la foc mic, pana amidonul se ingroasa și formează un sos.Se toarnă iaurtul, lasam sa fiarbă 2-3 minute, după care condimentam cu sare și piper, după gust.
Comentarii