Ingrediente

  • 1 pulpa pui dezosată, fără piele
  • 1/2 piept piept pui
  • 2-3 ardei kapia copți
  • 100 ml lapte semidegresat
  • 2 lingurițe amidon de porumb
  • 150 ml lapte batut 2% grăsime
  • Sare, piper

Instructiuni

Cantitatile sunt estimative, in funcție de consistenta sosului dorit, se poate adauga mai mult amidon, sau mai mult iaurt.

  • Carnea se gătește in tigaia grill, după care se îndepărtează oasele și se taie cubulete.
  • Ardeii se coc, se curată de pielița ,seminte și se rupe fasii.
  • In laptele rece dizolvăm amidonul.
  • Intr-un vas punem bucatile de carne și ardei.Turnam peste acestea amestecul de lapte și amidon.
  • Se fierbe la foc mic, pana amidonul se ingroasa și formează un sos.Se toarnă iaurtul, lasam sa fiarbă 2-3 minute, după care condimentam cu sare și piper, după gust.