Ingrediente

Brioșe

  • 2 oua
  • 2 linguri tarate ovaz
  • 2 linguri lapte praf degresat
  • O lingura tarate grâu
  • O lingura tarate pshillium 
  • O lingura proteina de zer
  • 2 linguri indulcitor
  • O lingurița rasa cu praf de copt

Crema

  • Branza degresată ,iaurt cremos,indulcitor și arome,după gust.

Toping

  • dulceața de goji

 

Instructiuni

  • Se bat spuma albușurile cu un praf de sare,se pune indulcitorul,iar la final gălbenușurile,mixând permanent.
  • Ingredientele uscate se amesteca împreuna cu praful de copt și se incorporeaza cu o spatula in crema de ou.
  • Se pun in forma de silicon și le coacem la cuptorul preîncălzit la 150 grade,cam 12-15 minute.
  • Se lasă puțin la răcit in forme. 
  • Briosele sunt pufoasa și se pot consuma alături de iaurt sau lapte,sau se pot insiropa (apa,indulcitor și esente) și folosi diferite creme,fiind 10 bucăți sunt multe pentru o zi de croaziera sau 7 bucăți pentru atac.
  • Crema pentru atac,joia sfânta ,este simpla: branza cremoasă și puțin iaurt( ambele degresate),amestecate cu indulcitor după gust și arome( eu am folosit esența de trandafir) iar pentru topping am folosit dulceața de goji.