Ingrediente
Brioșe
- 2 oua
- 2 linguri tarate ovaz
- 2 linguri lapte praf degresat
- O lingura tarate grâu
- O lingura tarate pshillium
- O lingura proteina de zer
- 2 linguri indulcitor
- O lingurița rasa cu praf de copt
Crema
- Branza degresată ,iaurt cremos,indulcitor și arome,după gust.
Toping
- dulceața de goji
Instructiuni
- Se bat spuma albușurile cu un praf de sare,se pune indulcitorul,iar la final gălbenușurile,mixând permanent.
- Ingredientele uscate se amesteca împreuna cu praful de copt și se incorporeaza cu o spatula in crema de ou.
- Se pun in forma de silicon și le coacem la cuptorul preîncălzit la 150 grade,cam 12-15 minute.
- Se lasă puțin la răcit in forme.
- Briosele sunt pufoasa și se pot consuma alături de iaurt sau lapte,sau se pot insiropa (apa,indulcitor și esente) și folosi diferite creme,fiind 10 bucăți sunt multe pentru o zi de croaziera sau 7 bucăți pentru atac.
- Crema pentru atac,joia sfânta ,este simpla: branza cremoasă și puțin iaurt( ambele degresate),amestecate cu indulcitor după gust și arome( eu am folosit esența de trandafir) iar pentru topping am folosit dulceața de goji.
Comentarii