Ingrediente
Pentru brioșe
- 2 oua
- 4 linguri tarate macinate
- 2 linguri lapte praf degresat
- 150 g iaurt cremos
- O lingurița făina konjak
- 1/2 plic praf de copt
Crema
- 500 g branza degresată cremoasă care a fost pusă la scurs câteva ore
- Indulcitor după gust
- Esente
- 3 pătrate mici de ciocolata cu 70% cacao
- 2-3 linguri lapte semidegresat
Sirop
- Apa,indulcitor,esența rom
Topping
- 1 pătrat de ciocolata
- 2 linguri lapte
Instructiuni
- Albușurile se mixează cu putina sare.Se adauga gălbenușurile ,care au fost amestecate cu iaurtul și se mixează ușor,la viteza mică.
- Tarate,făina de konjak,laptele praf și praful de copt se amesteca împreuna și se adauga peste ouale mixate cu iaurt.
- Compozitia se pune in 4 forma de silicon, se dau la cuptor,pana trece testul scobitorii.
Crema
- Branza se pune la scurs pentru câteva ore, după cate o împărțim in doua.
- O parte o indulcim și adăugăm esența de vanilie ,cealaltă jumătate din cantitatea de branza o indulcim,adăugăm esența de rom și ciocolata topita in lapte .
Sirop
- Amestecam apa rece,indulcitor mai mult( briosele nu sunt dulci) și esența de rom.
Alte informatii
Asamblare
- Briosele se insiropeaza,se umplu cu crema de ciocolata,deasupra se pune crema albă .
- Peste fiecare brioșă umplută turnam topping de cipcolata( in lapte fierbinte punem ciocolata și amestecam bine).
In dieta Dukan se pot consuma din etapa croaziera,având ciocolata ca tolerat.
Comentarii