Ingrediente

  • 2 bucăți coaste de porc( aproximativ 2,5 kg.)
  • 1 lingurița miere de albine
  • 4 linguri sos de soia Teriyaki
  • 1 lingura sos de soia Master

Instructiuni

  • Sosul de soia Master este mai sarat, dar sosul Teriyaki conține anason, zahăr, ghimbir, scortisoara, cuișoarele, fiind mai aromat, deci folosim aceste doua sosuri, fără alte condimente.
  • Intr-un bol punem mierea, cele doua sosuri de soia si le omogenizam. 
  • Intr-o tava încăpătoare se pune hârtie de copt, așezăm bucatile de coaste, iar cu o pensula ungem costitele pe ambele părți .
  • Se acoperă carnea cu hârtie de copt si se da tava la cuptor, pentru 2 ore, sau mai mult, la temperatura de 120 grade.
  • Se verifica costitele cu o scobitoare, iar dacă pătrunde ușor , înseamnă ca sunt gata.
  • Se servesc alături de diferite garnituri( piure, cartofi țărănești, salata de cartofi, păstăi, etc…)