Pentru o tava de 20/22 cm
Aluat
325 g făina tip 550
100 g untura la temperatura camerei
1...
Intr-un vas se pun toate ingredientele, in afara de făina.
Se amesteca bine și se adauga toată...
Pentru 12 brioșe
225 g făina
25 g cacao
150 g zahăr
1 praf de copt
5 g sare
250 ml l...
Pentru început pregătim baza pentru creme. Ambele se fac asemanator și anume, pentru fiecar...
500 g făina tip 550 cu 13,5% proteina
50 g zahăr pudra vanilat
5 g drojdie uscata
300 ml la...
Intr-un bol se pune făina cernută, drojdia, zaharul pudra, albusul de ou și laptele caldut care s...
750 g făina tip 550 cu 13,5% proteina
400 ml lapte caldut
7 g drojdie uscata
150 g zahăr...
Intr-un bol se pune laptele caldut, o lingura de zahăr din totalul celor 150 g și drojdia uscata....
75 g pudra de Okara
75 g lapte praf degresat
10 g praf de copt
4 g sare
1 lingurița cu v&...
Pornim cuptorul la 170 grade.
Tapetam o forma de chec cu diametrul de 20/10 cm, captusind-o cu...
600 g făina cu 13,5% proteina
7 g drojdie uscata
10 g sare
400 ml apa calduta
30 ml ulei...
Intr-un bol încăpător se cerne făina. Se face un crater la mijloc și se pune drojdia și 150...