Retete culinare - pentru gurmanzi, pasionati de gastronomie si arta culinara.

Negresa

  • Negresa
  • Negresa
  • Negresa
  • Negresa
  • Negresa
  • Negresa
  • Negresa
  • Negresa

Ingrediente

  • 5 oua;
  • 500 g zahar;
  • 150 g lapte;
  • 200 g faina;
  • 1 praf de copt;
  • 3 linguri cacao;
  • 1 pachet margarina;
  • 1 ciocolata;

Mod de preparare

  • Se fierb 2-3 clocote zaharul, laptele, cacao si margarina.
  • Se iau 15 linguri din compozitie si se rade in ea ciocolata (sau se poate pune 1 lingura de zahar cu 3 linguri de cacao).
  • In restul racit se pun 4 galbenusuri, 200 g de faina si praful de copt stins, iar la urma albusul batut spuma.
  • Se coace in tava unsa si tapetata cu faina la foc mediu (140 - 160 grade).
  • Cand este gata se scoate si se toarna cele 15 linguri care glazureaza prajitura.
Sursa:

0 Comentarii

Lasa un comentariu

Retete din aceeasi categorie